avize detail

Concurs pentru studenți „Aleg un viitor integru”

Published: 29.03.2024
16 - 
Inspectoratul General al Poliției

Concurs pentru studenți „Aleg un viitor integru”

Inspectoratul General al Poliției (IGP) desfășoară, în perioada 16 septembrie-9 decembrie 2019, concursul anticorupție „Aleg un viitor integru”. Acțiunea are loc în contextul campaniei de informare și sensibilizare a populației Nu acceptăm corupția în Poliție, lansată la începutul acestui an.

Scopul concursului este de a spori gradul de informare a tinerilor privind impactul fenomenului corupției asupra societății, precum și educarea unui comportament integru al acestora.

Astfel, IGP invită toți studenții instituțiilor de învățământ superior din țară să-și exprime poziţia cât mai creativ, realizând un spot video pe tema sus menționată. În spot poate apărea o persoană sau un grup de persoane. 

Pentru participarea la concurs este necesară depunerea unei cereri-tip, ce urmează a fi expediată pe anticorupție@igp.gov.md sau la adresa juridică a Inspectoratului General al Poliției (str. Tiraspol 11/1). Ulterior, fiecare participant va fi ghidat în elaborarea videoului.

Lucrările pentru concurs vor fi prezentate, până la 29 noiembrie 2019, pe orice suport electronic - stik memorie USB, CD, DVD, având indicate numele protagonistului, facultatea și instituția de învățământ pe care o reprezintă. 

Rezultatele concursului vor fi anunțate în cadrul unui eveniment festiv în data de 9 decembrie 2019, ora 10:00, la sediul IGP. Câștigătorii vor primi drept premii un laptop, o boxă portabilă, un power bank și diplome de participare.

Pentru mai multe detalii apelați: 022 868 264, 022 868 090, 068 758 100 sau accesați linkul: http://politia.md/ro/content/concurs-cel-mai-bun-spot-video-aleg-un-viitor-integru?fbclid=IwAR2r8sxBmtjDqc8eudOFbGCglaQvoluoHm5AgPLtjKEo2lCVwheaw4ovEdA

SOCIAL MEDIA

Comentarii